Çevre Festivali Nadide Sultan konseri ile final yapacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Konyalım” şarkısıyla 2000’li yılların başında ünlenen Nadide Sultan, Bartın Belediyesi tarafından düzenlenecek Çevre Haftası Şöleni’nin kapanış etkinliğinde yarın akşam Yalı’da sahneye çıkacak. Bartın’a ilk kez gelecek olacak sanatçı, sevenleriyle buluşacak.   

BARTINSTAR/YAŞAM

Bartın Belediyesi, 1-5 Haziran arasında kutlanacak Dünya Çevre Haftası’nı şölene çevirecek. Bu yıl ilki düzenlenecek Bartın 1.Uluslararası Çevre Şöleni etkinlikleri kapsamında bir dizi hazırlık yapılıyor. Şölen haftasının birinci gününde “Doğanın İzinde/Ormanın İçinde Altı Yıl” adlı fotoğraf sergisi, Cumhuriyet Meydanı’nda Kırgızistan-Kazakistan-Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu gösterileri ile Tayfun Çalık konseri olacak.

  • Şölenin ikinci gününde ise Bartın Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, saat 20:00’de Kültür Merkezi’nde konser verecek. Bir sata sonra Cumhuriyet Meydanı’nda Halk Dansları Gösterileri ve Karaokenin yanı sıra Dj Denny sahne alacak.
  • 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 18.30’da Dünya Bisiklet Günü münasebetiyle Bisiklet Turu etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlik programı Gazhane Kültür Parkı’nda yapılacak.
  • 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 12.00-17.00 arasında Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklar için oyun parkları ve animasyonlar gerçekleştirilecek. Aynı saatler arasında El Emeği Göz Nuru Pazarı da kurulacak. Saat 19.30’da Yalı mevkiinde Halk Dansları ve Tiyatro Hanedan’ın Karagöz-Hacıvat/Meddah/Aşık Maşuk oyunları oynanacak.  Ardından Samet Durukan konseri var.


2014 yılında evlendikten sonra çocuk sahibi olan ve işine eski temposunda devam etmeyen 44 yaşındaki Nadide Sultan, zamanının büyük bölümünü oğluna ayırıyor. Ender olarak da etkinliklerde yer alıyor. 

  • Haftanın son etkinliği ise 5 Haziran akşamı saat 20.30’da Tersane Caddesi’nde (Yalı mevkiinde) Nadide Sultan konseri düzenlenecek. Belediye Başkanı Cemal Akın, tüm halkı etkinliklere davet etti. Akın, “5 gün sürecek etkinliklerle vatandaşlarımıza güzel bir hafta yaşatmayı arzuluyoruz. 5 gün boyu devam edecek olan etkinliklere tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çevre Festivali Nadide Sultan konseri ile final yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir