Aldatmaz mazbatayı aldı, annesinin elini öptü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili seçilen Yusuf Ziya Aldatmaz mazbatasını aldı. Aldatmaz, 28 Mayıs akşamı herkesi Cumhuriyet Meydanı’na davet etti.

BARTINSTAR/SİYASET

Bartın’da AK Parti’den Milletvekili seçilen Yusuf Ziya Aldatmaz mazbatasını aldı. Bartın Adliyesinde düzenlenen törene Aldatmaz’ın ailesi, AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve çok sayıda partili katıldı.

Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan’dan mazbatasını alan Aldatmaz, “Bu mutlu günümüzde beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımıza, herkese teşekkür ediyorum. 14 Mayıs seçimlerinin sonucu biliyorsunuz demokrasimizin gereği 1-1 oldu. İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Bizler için önemlisi 28 Mayıs. İnşallah Cumhurbaşkanımızı seçtikten sonra sizleri Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte başlatacağız” dedi.


Mazbata töreninde oğlunu yalnız bırakmayan Kadriye Hanım’ın duygulandığı gözlendi.

AK parti Grupbaşkanvekili Yılmaz Tunç da, “Değerli milletvekilimize hayırlı uğurlu olsun. Bartın’ımız için güzel çalışmalara vesile olacağına yürekten inanıyorum. 21 yıldır AK Parti iktidarında Bartın’ımızın çok önemli kazanımları oldu. Bunların üzerine yeni yeni eser ve projeleri ilave etmeye devam edeceğiz. Bartın kazanmaya devam edecek. 14 Mayıs’ta Bartın halkının ve Türkiye’nin tercihini hep birlikte gördük. Parlamentoda Cumhur İttifakı 321 milletvekili ile çoğunluğu sağladı. Karşı taraftaki ittifakın özellikle parlamenter sistem vaadinin artık tarihe kavuştuğunu görüyoruz. Parlamentonun bu şekilde şekillenmiş olması elbetteki onların millete eski siteme geriye dönme vaadinin artık geçerli olmadığını hep birlikte milletimiz onlara göstermiş oldu. Yeni sistemle daima ileriye diyeceğiz. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu gerçekleşecek. 49 buçukta kalmıştık. Şimdi yeniden hep beraber büyük Türkiye zaferi için sandığa gidiyoruz. Ve bu sandıklarda da tüm dünyaya özellikle Türkiye’de milletimizin nasıl demokrasiye nasıl sahip çıktığını göstereceğiz” ifadelerini kullandı.


Yusuf Aldatmaz’ı annesi Kadriye Hanım, eşi Füsun Hanım, kızı Beliz Tan ve damadı Ender Tan yalnız bırakmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aldatmaz mazbatayı aldı, annesinin elini öptü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir