1. Haberler
  2. BARTIN
  3. Belediye yeni araç filosunu tanıttı, kurban kesti

Belediye yeni araç filosunu tanıttı, kurban kesti

bartinstar
featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın Belediyesi, 9 yeni aracı daha filosuna dahil etti. Hükümet Caddesi’ndeki tören kalabalıktı.

BARTINSTAR YAŞAM

Kurban kesildi, yeni araçlar dualarla hizmete alındı. Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptığı konuşmada “Halkımıza daha hızlı ve etkin hizmet götürebilmek amacıyla araç filomuza yeni araçlar ve ekipmanlar eklemeye devam ediyoruz” dedi.

Cenaze nakil aracı, 8+1m3 çöp kamyonu, 10 tonluk sulama tankeri, çift kabin pikap, HMK 102S kepçe, 7+1m3 yol süpürme makinesi, 13+1m3 çöp kamyonu, otomobil ve 7+1m3 çöp kamyonu olmak üzere yeni araçlar toplam 2.856.658.80 TL’ye mal oldu.

Başkan Akın, bu araçlarımız Bartın için çok büyük önem arz ettiğini ifade ederek “Göreve geldiğimiz günden buyana da toplamda 18 milyon lira araç filomuza yatırım yaptık. Araçların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bartın’ımız bu araçlarla birlikte daha güzel hizmetlere kavuşacaktır” ifadelerini kullandı.

Belediye yeni araç filosunu tanıttı, kurban kesti
+ - 0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter