Bartınspor yeni hocasıyla ilk sınavını verdi! Ankara’da aksiyon çoktu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAL Ligi’ndeki temsilcimiz Bartınspor, deplasmanda Ankara deplasmanında Gölbaşı Belediyespor’u son dakikada attığı golle 2-1 yenmeyi başardı. Zirvedeki rakiplerimiz Kastamonu Özel İdare ile Karabük İdmanyurdu’nun 0-0 berabere kaldığı haftada 3 puanı hanesine yazdırarak 3’üncü sıraya yükseldi.

BARTINSTAR/SPOR
Önceki hafta ani bir kararla Teknik Direktör Özcan Karakiraz’la yollarını ayıran Bartınspor, 24 saat geçmeden yeni hoca Levent Gündüz’le anlaşmıştı. Geçen haftayı BAY geçiren temsilcimiz, yeni hocasıyla ilk sınavını Ankara deplasmanında verdi. Gölbaşı Belediyespor karşısında zorda 3 puanı getiren gol, uzatma dakikalarında geldi.
Levent Gündüz’ün takımında ilk dikkati çeken, son transferlerden 14 numaralı formasıyla Yeldar’ın santrafor mevkiine monte edilmesi oldu. Enes Çavuş da ilk kez sol açık maça başladı. 10’uncu dakikada kazandığımız penaltı, tartışmaları da beraberinde getirdi. Rakip futbolcuların 5 dakika süren uzun itirazları sonucu değiştirmedi. 15’de stoperimiz Abdullah Keleş, soğukkanlı, kararlı ve net bir vuruşla kaleci ile topu ayrı köşelere gönderdi. İlk yarıda kalecimiz İhsan Turgut Kirveli’nin sakatlanma pahasına yaptığı kurtarış, notlarımız arasında yer aldı.

İkinci yarıda Gölbaşı tribünlerinde yaşanan bir gerginlik nedeniyle oyun 7 dakika durdu. 56’da Gölbaşı ekibinin geliştirdiği atak, golle sonuçlandı. Kalecimizin beklemediği bir anda uzanamayacağı köşeye bırakılan şut, beraberlik sayısı olarak skorboarda yansıdı.

Kırmızı siyahlı temsilcimize 3 puanı getiren gol ise uzatma dakikalarının hemen başında geldi. Sol bek Tolga’nın ortasını iyi takip eden Enes Çavuş, şık bir kafa vuruşu ile rakip kaleyi avladı: 1-2. Bu gol, maçın da skoru oldu.

Bartınspor’un maç boyunca aksayan yönleri de dikkat çekti. Orta sahada 30 numaralı formasıyla mücadele eden oyuncumuz Faruk, tek görevi pres yapmak, rakibi bozmak ve top çalmak iken pek çok kez rakibe refakat etti. Önceki maçlarda bu görevi iyi yaptığı gözlenmişti. Bu nedenle orta sahamız kolay geçildi.

Penaltıyı kazandıran Yeldar’ın da rakip stoperlere yapması beklenen baskı da eksik olan yönlerden biri olarak dikkat çekti. Belki son vuruşlar için gücünü ekonomik kullanmış olabilir. Bu maçta altın makas yiyen Fatih’le rekabeti, oyuncumuzun performansını artırabilir. Aksi halde devre arası santrafor takviyesi şart.

Yeni hoca Levent Gündüz için kanaat belirtmek için bir maç ölçü değil elbette. Yardımcı hoca istemeyebilir. Akademisyen Gürkan hoca ile bilimi etkin ve daha aktif kullanma niyetinin Boğaz tesislerinde hakim olduğunu gözleniyor. Yeni yapılanmanın etkilerini zor deplasmanların olduğu Aralık’ta hissedebiliriz.

HABER ANALİZ: MURAT İZLER

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bartınspor yeni hocasıyla ilk sınavını verdi! Ankara’da aksiyon çoktu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir