Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu mazbatasını aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bartın Milletvekili seçilen Aysu Bankoğlu, Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Seçim Kurulunda Milletvekili Bankoğlu’nu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, İl Başkanı Selim Karakaş, ailesi ve partililerde yalnız bırakmadı. 

BARTINSTAR/SİYASET

Mazbatasını Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan’dan alan Aysu Bankoğlu, “Benim için bu gurur verici bir tablo. Ama bu gururu 28 Mayıs’ta da yaşamak istiyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Türkiye’yi bir Kemal kurdu, bir Kemal kurtaracak” dedi.

Aysu Bankoğlu, ardından basın mensuplarına şu açıklamada bulundu: “Bartınlı hemşerilerim verdiğiniz destekle için çok teşekkür ediyorum. 28. Dönemi yeniden yaşamak büyük bir gurur olacak. Ama en önemlisi 28 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkünde görmek hepimiz için daha büyük bir sevinç olacak. Millet İttifakı masasının tüm siyasi partilerinin il başkanlarına, ilçe başkanlarına, tüm örgütlerine ve üyelerine, 2. Sıra Milletvekili Adayımız Ceyda Hanıma, İYİ Parti örgütüne, Deva Partisi örgütüne, Gelecek Partisi örgütüne, Saadet Partisi örgütüne, Demokrat Parti örgütüne ve tabi ki Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüze çok teşekkür ediyorum. 27. Dönemde hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet etmek için, Bartın’ın sorunlarını dile getirmek için elimizden geleni yaptık. Muhalefetteydik. Hiç kimseyi ayırmadan eşit bir şekilde siyaseti zenginleşme aracı olarak görmeden 28. Dönemde de iktidar milletvekili olarak inşallah Bartın’a eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. 28 Mayıs’ta bu ülkeye baharlar gelecek inanıyoruz. Çünkü bu ülkeyi bir Kemal kurdu ve bir Kemal kurtaracak.”


Aysu Bankoğlu’nu anne babası Nursen-Hüseyin Bankoğlu, partililer ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu mazbatasını aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir