Ulus’ta üç bacanağın mantar sevdası kabusa döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulus’un Güneyören köyünde mantar toplamaya çıkan üç bacanaktan Hüsnü Korkut ormanda kaybolunca ormanda sabaha kadar arama yapıldı. Neyse ki 18 saat sonunda bulundu.

ULUSTAR/ASAYİŞ

Bartın Ulus ilçesinin Güneyören Köyü, bu gece sabaha kadar uyumadı. Üç bacanak Hasan Çakır, Hüsnü ve Mehmet Korkut ormana mantar toplamaya gitti. Bacanaklardan Hasan Çakır ve Mehmet Korkut, şeker hastası da olan 60 yaşındaki Hüsnü Korkut’u orman aracı ATV’nin yanında bırakarak açıldı.

Ancak geri döndüklerinde Hüsnü Korkut yerinde yoktu. Aradılar taradılar, bulamayınca Jandarma ve AFAD ekiplerine haber verildi. Köylüler de ormana akın ederek Hüsnü Korkut’u aramaya başladı. Saatler ilerledikçe endişeler artmaya başladı. Sabaha karşı telefon çeken bir nokta bulan Hüsnü Korkut, yakınlarıyla temas kurmayı başardı. Bilmediği bir yerde olduğunu kaydeden Korkut, ormanda ateş yaktığını bildirdi.

GECE TELEFONLA ULAŞTI, “ATEŞ YAKTIM” DİYEBİLDİ

Ancak o kadar çok arayan vardı ki, kısa sürede şarjı biten Hüsnü Korkut’la temas yeniden kesildi. Jandarma iz sürme köpeği Pati’de aramalarda etkin rol aldı. Çayırharmanı bölgesinde yoğunlaşan aramalar sonunda Hüsnü Korkut, 18 saat aradan sonra, Uluyayla bölgesinde bugün öğle saatlerine doğru bulundu. Başta yakınları olmak üzere araya katılan herkes derin bir nefes aldı. Hüsnü Korkut, sağlık kontrolü için Ulus’a getirildi. Durumu iyi. Geçmiş olsun…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ulus’ta üç bacanağın mantar sevdası kabusa döndü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir