1. Haberler
  2. AMASRA
  3. Amasra’da gerginlik bitti, Recai Başkan mazbatayı aldı

Amasra’da gerginlik bitti, Recai Başkan mazbatayı aldı

bartinstar
featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasra’da CHP adayı Recai Çakır’ın seçimi kazanması ardından yaşanan “itiraz” başvurularının YSK tarafından reddedilmesi ardından Recai Çakır mazbatasını aldı.

BARTINSTAR/AMASRA

Mazbatasını almak üzere Amasra Adalet Sarayı’na giden Recai Çakır’ı Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol ve partililer yalnız bırakmadı.

Başkan Çakır ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra birlikte fotoğraf verdi. Recai Başkan, “Amasra için devam. Bize güvenen, yeniden Çeşm-i Cihan’ı yönetme görevini veren tüm hemşerilerimizi dün olduğu gibi bugün de mahçup etmeyeceğiz. Bütün Amasralılar’ın başkanı olup, Amasra’ya ayak basan herkesin mutlu olması için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” mesajı paylaştı.

Amasra’da gerginlik bitti, Recai Başkan mazbatayı aldı
+ - 0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter