Karaköy’deki 140. Yıl Parkı’nda yapılan Atatürkçü Düşünce Derneği kongresinde 9 yıl sonra görev değişimi yaşandı. Eğitimci Erdem Ekmekçi derneğin yeni başkanı seçildi.
BARTINSTAR/YAŞAM
Yavuz Alpay’ın 3 dönemdir başkanlığını yaptığı ADD Bartın Şubesi kongresine katılım, önceki kongrelere oranla yüksek oldu. Kongrenin şehir merkezinden uzak bir yerde yapılması eleştiri konusu oldu. 77 üyenin oy kullandığı kongrede en yüksek oyu 57 ile başkan adayı Erdem Ekmekçi aldı. Hakan Ceylan ve Fahri Özcan da 55’şer oyla yönetime girdi. 7 kişilik yönetime giren diğer isimler 53 oyla Çiğdem Çakır Polat, 51 oyla Fikret Yılmaz, 49 oyla Kemal Olgun ve 43 oyla Sercan Saraç oldu.
Yedek üyeler şu isimlerde oluştu: “Gülay Çil, Senra Tüfekçi, Yavuz Alpay, Uysal Darçın, Hüseyin Palabıyık, Osman Kalafat, Hikmet Karaman. Yeni yönetim, ilk toplantısında Erdem Ekmekçi’nin başkanlığını onayarak görev bölüşümü yapacak.
ADD Kongresine CHP İl Başkanı Selim Karakaş ile Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Bakkallar Odası Başkanı Barış Özkan da katıldı.