ADD Bartın Şubesi tarafından Bartın Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri, tam anlamıyla kulakların pasını sildi.
“Hoş geldin 2025” temalı konsere katılım yoğun oldu. Misafir sanatçıların da katkı verdiği koronun performansı, ayakta alkışlandı.
BARTINSTAR/YAŞAM
Eğitimci Erdem Ekmekçi’nin başkanlığını yaptığı Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bartın Şubesi, görkemli bir kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Bartın cemiyet hayatı, sanatseverler ve şehir protokolünü bir araya getiren “Hoş geldin 2025” temalı konser, aslında ocak ayında yapılacaktı. Ancak Bolu Kartalkaya’daki yangın nedeniyle ertelenmişti.
Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Bartın Merkez Komutanı Dz. P. Alb. Erdal Bilgi, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, il genel ve belediye meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda sanatseverin katıldığı konser, önceki akşam Bartın Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Şef Levent Özger, koro başkanı Güçlü Ocakcı’nın yönetiminde 43 kişilik dev koro, “Ne mektup geliyor ne haber senden”, “Selam vermeden gelip geçersin”, “Sevgi dolu şu gönlüm bir kuş gibi kanatlı”, “Telgrafın tellerine kuşlar mı konar” gibi eserleri tutkuyla seslendirdi.
Hınca hınç dolan salon, sık sık koroya eşlik ederek organizasyona katkı sundu. Misafir sanatçıların da katkı verdiği konser organizasyonu sonunda hep bir ağızdan İzmir Marşı söylendiğinde Şef Levent Özger gözyaşlarını tutamadı.
ADD Bartın Şube Başkanı Erdem Ekmekçi, organizasyona ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederken, dernek olarak kültür sanat faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.