1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Bartın tehlikenin tam kıyısında

Bartın tehlikenin tam kıyısında

Bartın, tehlikenin tam ortasında. İstanbul ve Zonguldak’ı kırmızıya boyayan tabloya göre noktalar Ulus bölgesini işaret ediyor.

bartinstar
featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye genelindeki Coronavirüs vakalarını gösteren haritayı gösterdi. İstanbul ve Zonguldak’ı kırmızıya boyayan tabloya göre noktalar Ulus bölgesini işaret ediyor.

Manzara; özellikle İstanbul’dan gelip 14 gün kuralına uymayanlara insanların neden kızdığını net bir şekilde gösteriyor. Haritaya göre İstanbul ve Zonguldak, virisün en etkili olduğu bölge. Ve her iki bölgeden de Bartın’a geçişkenlik oldukça yüksek.

İşte haritadaki Zonguldak ve Bartın.

İstanbul’da, virüsün nasıl hızla yayıldığı haritada açık bir şekilde görüldü. Bakanlık, elindeki sistemle Türkiye’yi cadde cadde, sokak sokak takip ediyor.

İşte Bartın’daki durumu gösteren en net harita…
işte istanbul’daki durumu gösteren harita.
Bartın tehlikenin tam kıyısında
+ - 0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter