1. Haberler
  2. VİDEO GALERİ
  3. Bartın’da havai fişekleri ateşleyen işçi yaralandı

Bartın’da havai fişekleri ateşleyen işçi yaralandı

bartinstar
featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın’da 19 Mayıs gösterisi sırasında havai fişekleri ateşleyen belediye işçisi A.İ. (35), bir fişeğin yakınında patlaması sonucu yaralandı.

BARTINSTAR/GÜNCEL

Olay, 19 Mayıs akşamı Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen kutlamalar sırasında havai fişekle gösteri yapıldı.

Belediye işçisi A.İ.’nin ateşlediği havai fişeklerden biri yakınında patladı. A.İ., karın bölgesinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı ilk müdahalesi sonrası Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan, gösteri sırasında kurulan sahnenin önüne düşen kişi de hafif yaralandı. Bu kişi, hastanedeki tedavisi sonrası taburcu oldu. (DHA)

 

Bartın’da havai fişekleri ateşleyen işçi yaralandı
+ - 0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter