h Dolar 19,1390 % 0.11
h Euro 20,7819 % 0.11
h Altın (Gr) 1.210,65 %-0,20
h Çeyrek Altın 2.007,00 %-0,69
a İkindi Vakti 16:30
Bartın
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
bartinstar
bartinstar

Yeni AFAD Müdürü, Ulus ve Abdipaşa esnafının sorunlarını dinledi

Yeni AFAD Müdürü, Ulus ve Abdipaşa esnafının sorunlarını dinledi
0

BEĞENDİM

ad826x90
bartinstar
bartinstar

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) yeni atanan Mustafa Hüseyinpaşaoğlu, göreve başlar başlamaz Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz ve Ulus Esnaf Odası Başkanı Ferdi Özer’i ağırladı. Ferdi Özer; Ulus ve Abdipaşa’da yaşanan sel afetine ilişkin aksayan sorunları aktardı. Başta sigortasız işyerleri olmak üzere sel zararlarının karşılanması için sürecin hızlandırılması istedi. Hüseyinpaşaoğlu, elinden gelen desteği vereceğini söyledi. 

ad826x90

BARTINSTAR/GÜNDEM

Bartın, AFAD il müdürü Ahmet Yıldız’ın görevden alındığını da, yerine Hüseyin Mustafapaşaoğlu’nun geleceğini de bir ay önce Bartınstar’dan öğrenmişti. Ahmet Yıldız, veda ziyaretlerine devam ederken kurumun yeni müdürü Mustafa Hüseyinpaşaoğlu görevine başladı. AFAD’ın Rize İl Müdürlüğü’nde şube müdürüyken Bartın’a il müdürü olarak atanan Hüseyinpaşaoğlu, koltuğuna oturur oturmaz ilk sorunla yüzleşti. Geçen Ağustos ayında Ulus ve Abdipaşa’da yaşanan yaka selleri nedeniyle başta sigortasız işyerleri olmak üzere yaklaşık 50-60 işyerinin zararları hala karşılanmamıştı.

Sorunu aktarmak üzere Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferdi Özer, beraberinde Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz ile birlikte Mustafa Hüseyinpaşaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Hem “hayırlı olsun” diyen hem de Ulus’ta yaşanan sorunları aktaran Ferdi Özer’in taleplerini dikkatle dinleyen Hüseyinpaşaoğlu, sorunun hızlıca çözülmesi için talimat verdi. Yeni müdür, olaya hakimiyeti, yakın ve ilgili tutumu ile takdir topladı.

ad826x90

İŞTE AFAD’DA YAŞANAN DEĞİŞİMLE İLGİLİ BARTINSTAR’IN 17 KASIM 2022 TARİHLİ HABERİ

ad826x90

Bartın il müdürü 21 ay sonra görevden alındı!

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.