1. Haberler
  2. BARTIN
  3. Deprem şoku! Bartın 4,8 ile sallandı

Deprem şoku! Bartın 4,8 ile sallandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün saat 10,17’de Amasra açıklarında 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı tüm şehirden hissedildi…

BARTINSTAR/GÜNDEM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre Bartın’ın Amasra ilçesi açıklarında saat 10.16’da, 4.8 büyüklüğünde deprem oldu.

Derinliği 9,33 kilometre olarak kaydedilen deprem nedeniyle kent merkezinde kısa süreli panik yaşandı. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Deprem Bartın ve Zonguldak’ta belirgin şekilde hissedildi.

BARTIN VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Bartın Valiliği, depreme ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “Amasra açıklarında meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrası kurumlarımıza intikal eden herhangi bir olumsuz durum bulunmamakta olup, saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir” dendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
hasta
Hasta
Deprem şoku! Bartın 4,8 ile sallandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir