h Dolar 27,2495 % 0.29
h Euro 28,8612 % 0.29
h Altın (Gr) 1.677,49 %-0,15
h Çeyrek Altın 2.774,00 %0,11
a Yatsı Vakti 02:00
Bartın 18°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
bartinstar
bartinstar

Kemal Hoca, Bankoğlu’na sordu: O paraları neden alıyorlar?

Kemal Hoca, Bankoğlu’na sordu: O paraları neden alıyorlar?
0

BEĞENDİM

bartinstar

CHP Bartın merkez ilçe ve Ulus kongrelerinde iki vatandaş görüş beyan etmek için söz istedi. Bartın’da emekli öğretmen Kemal Şimşek, kıyak emeklilikten yararlanıp 140 bin TL maaş alan milletvekilleri olduğunu hatırlatıp “Sizden birisi bunu biz almıyoruz, almayacağız dedi mi? Doğru bulmuyorum” dedi. Ulus’ta Mehmet Yılmaz adlı delege ise “Salona bakıyorum, yaş ortalamamız 60. Gençlik lazım” diye konuştu.

BARTINSTAR/SİYASET

CHP’nin Bartın il kongresi öncesi Ulus ve Amasra ilçe kongreleri sonuçlandı. Canlı geçen kongrelerde iki vatandaş söz alarak fikirlerini seslendirdi. İkisi de son derece kibardı, ikisi de dertliydi. Basında haber olamadılar. Bartınstar, o iki ismin sesini duydu.

Onlardan biri, emekli öğretmen Kemal Şimşek’ti. Bartın Kültür Merkezi’nde yapılan Merkez İlçe Kongresi’nde söz alan Şimşek, salonda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bartın Milletvekili Aysu Baknoğlu’na seslendi.

KEMAL HOCA: DEĞİŞİM, DÖNÜŞÜM DİYORLAR, NEYİ DEĞİŞTİRECEKSİNİZ?

“Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi değişim diyor dönüşüm diyor. Neyi değiştireceksiniz? İnsanları mı değiştireceksiniz? Bu dönüşüm ve değişim nasıl olacak, onu ayrıntılı açıklamanızı bekliyorum” diyerek sözlerine başlayan Kemal Şimşek, sözlerine şöyle devam etti:

“Bir de çok önemli bulduğum bir şey var. Kıyak emeklilik… Kıyak emeklilik… Bugün 7500 liraya, 8 bin liraya, 9 bin liraya emekçiler yaşamını sürdürürken milletvekillerimiz 8-10 önce bir kıyak emeklilik çıkardılar. Ve AKP ve CHP’de evet dedi. Şimdi milletvekilleri hem milletvekili maaşı alıyorlar hem de emeklilik maaşı alıyorlar. 63 bin, hesap edemiyorum belki 80 bin lira… Toplayınca 140 milyar dolayında bir para. Bunu biz almıyoruz, almayacağız dediniz mi hiç? Sizden birisi? Ben bugüne kadar duymadım. Doğru bulmuyorum. Teşekkür ederim zamanınızı aldım.”

Aysu Bankoğlu, Kemal Hoca’nın sözlerini tebessümle ve alkışlayarak karşıladı. İki taraf da birbirini selamladı.

ULUS’TA DELEGE SÖZ ALDI: SALONA BAKIYORUM, 60 YAŞ ÜSTÜ

ad826x90

CHP Ulus kongresinde ise il başkanı ve adayların konuşmasından sonra söz isteyen Köklü köyü delegesi Mehmet Yılmaz, görüşlerini beyan etti. “Karşımızda usta bir siyasetçi var, ona göre çok çalışmalıyız” diyen Mehmet Yılmaz, şöyle konuştu:  “Salondakilere bakıyorum, yaş ortalamamız 60’ı geçmiş. Gençlik lazım, heyecan lazım. Ben burada aday olan isimleri medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum, başarılar diliyorum. Herkese teşekkür ederim.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Gerçek doğrulanmış profilleri ile sizleri hayran bırakacak mersin escort bayanlar ile tanışmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.