h Dolar 28,8973 % 0.05
h Euro 31,5849 % 0.05
h Altın (Gr) 1.895,75 %0,34
h Çeyrek Altın 3.137,00 %0,54
a İmsak Vakti 06:18
Bartın 14°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
bartinstar
bartinstar

Kozcağız’da iki yıllık husumet cinayetle sonuçlandı!

Kozcağız’da iki yıllık husumet cinayetle sonuçlandı!
0

BEĞENDİM

bartinstar

Bartın’ın Kozcağız beldesi, vahşi bir cinayete sahne oldu. Merkez sanayi sitesinin arkasındaki çöplük alanda iki kurşunla öldürülmüş halde bulunan 35 yaşındaki Emrah Üstünsoy’un katil zanlısı Zafer Üstünsoy (29) kısa sürede yakalanarak tutuklandı.

BARTINSTAR/KOZCAĞIZ

Kozcağız’da gündemi değiştiren olay, önceki gün yaşandı. Sanayi sitenin arkasına çöp atmak için giden bir vatandaş, çöplerin arasında hareketsiz yatan bir insan bulunduğunu gördü. Hemen Jandarmaya haber verdi. Olay bölgesine gelen 112 ekipleri, vatandaşın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay bölgesine gelen jandarma ekipleri, olay bölgesinde güvenlik önlemleri alarak titiz bir çalışma başlattı. Cansız bedenin 35 yaşındaki Emrah Üstünsoy’a ait olduğu ve 3 kurşunla sırtından vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Deliller toplandı.

Çevredeki kamera kayıtları ve olay mahallindeki deliller ile çalışma yapan jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi olarak iki kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu ardından, mahkemeye çıkartılan zanlılardan Zafer Üstünsoy, kasten öldürme suçlamasıyla tutuklandı, olay bölgesinde olduğu iddia edilen ikinci zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hayatını kaybeden Emrah Üstünsoy ile cinayet zanlısı Zafer Üstünsoy’un akraba oldukları ve aralarında 2 yıldır husumet bulunduğu öğrenildi. Katil zanlısı, jandarmadaki ifadesinde, olay günü husumetli olduğu Emrah Üstünsoy ile tartıştığını, kaçmaya çalıştığı sırada arkasından tabanca ile ateş ederek öldürdüğünü itiraf etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Gerçek doğrulanmış profilleri ile sizleri hayran bırakacak mersin escort bayanlar ile tanışmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.