1. Haberler
  2. SPOR
  3. Kozcağız’ın şehidini onurlandırdılar…

Kozcağız’ın şehidini onurlandırdılar…

Yaşları 40 yaş ve üzeri… Kimisi savcı, kimisi mimar, kimi demirci. Futbolun gönüllü neferleri, Karabük’ten Ereğli’ye, Kastamonu’dan Çankırı’ya tüm rakiplerini dize getirdi, bitime 3 hafta kala şampiyon oldu.

bartinstar
featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşları 40 yaş ve üzeri… Kimisi savcı, kimisi mimar, kimi demirci. Futbolun gönüllü neferleri, Karabük’ten Ereğli’ye, Kastamonu’dan Çankırı’ya tüm rakiplerini dize getirdi, üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kozcağız’ın şehidi Uğur Akyer’i kendilerine isim olarak seçen Bartın’ın veteran takımı, Antalya’da düzenlenecek finallere katılacak.

VETERAN ya da Master takımı deyip geçmeyin. Türkiye’nin her bölgesinde zorlu mücadeleye sahne olan gruplarda sahaya çıkıyorlar. Bir nevi emektar futbolcuların BAL ligi. Yağmur, çamur, deplasman demeden şehir şehir yolculuk yapıyorlar. Adını; Bartınspor yerine, Kozcağız’ın şehidini onurlandırmak üzere Uğur Akyer olarak aldı. Bartın Şehit Uğur Akyer veteran takımı, ilimizi Batı Karadeniz grubunda temsil etti. Kastamonu, Karabük, Ereğli, Akçakoca, Çankırı, Devrek takımları ile amansız bir mücadeleye giren Bartınlı veteranlar, sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Profesyonel ya da amatör, geçmişinde futbol oynamış isimlerin bir araya gelmesiyle oluşan Bartın temsilcisi, 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik alarak tüm rakiplerine fark attı. Attığı 33 gole karşılık kalesinde sadece 10 gol gördü.

Uğur Alyuda, Ümit Akyemiş, Nail Türkan, Muhammet Sedat Sarı, Deniz Fındık, Şenol Kaypam, Necmettin Demirci, Fehmi Demirci, Mustafa Dağdeviren, Erdoğan Yapıcı, Ferit Akyemiş, Erdal Çelebi, Ertan Kurt kadrosuyla sezona başlayan Bartın Şehit Uğur Akyer takımı, böylelikle Antalya’da yapılacak finallerde ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

Başkanlığını Savaş Buyurman’ın, Teknik Direktörlüğünü Nail Türkan’ın yaptığı takım, masraflarını sponsorları vasıtasıyla karşıladı. Erdoğan Yapıcı, Mustafa Dağdeviren ve C Otomotiv, takıma sponsor olarak masrafları omuzladı. Tesisleri ve hiçbir maddi kazancı olmadan bir araya gelerek şehir şehir gezip mücadele eden Bartın ekibi, grubunda bir de gol kralı çıkardı. Ümit Akyemiş, attığı 18 golle gol kralı oldu.

Bartın veteranlar takımı, geçen yıl da Özel İdare adı ve sponsorluğunda katıldığı yarışta averajla ikinci olmuş, Antalya’da katıldığı Vatan Kupası’nda da finalde rakibine penaltı atışları sonucu yenilmişti.

Maçlarını Kozcağız stadında oynayan Bartın ekibini tebrik ediyoruz.

Kozcağız’ın şehidini onurlandırdılar…
+ - 0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter