1. Haberler
  2. BARTIN
  3. Maceracı, fotoğrafçı, esnaf! Bu dünyadan bir Tunay geçti

Maceracı, fotoğrafçı, esnaf! Bu dünyadan bir Tunay geçti

bartinstar
featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dokunduğu her şeyi sanat eserine dönüştüren bir fotoğraf ustası, motoruna bindi mi herkesin hayallerindeki topraklara kaçıp giden, dünyaya çakmak gözleri ile güzel bakan hayatının baharında Bartınlı bir esnaftı. Çağın vebası, beyin pıhtısı geldi onu buldu. Aylar süren mücadele yetmedi. Tunay bu dünyadan göçüp gitti.

BARTINSTAR/GÜNCEL

Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe’nin kardeşi Tunay Tepe, 43 yaşında hayata veda etti. Bartın Üniversitesi’nde kantin işletmeciliği yapan Tunay Tepe, geçen yıl beyinde pıhtı atması nedeniyle bitkisel hayata girmişti.

Tepe Ailesi’nin aylar süren umutlu bekleyişi bugün sona erdi. Tunay, gözlerini bir daha açamadı. Acı haberi, ağabeyi Ayhan Tepe duyurdu. “Ne kadar umudumuzu kaybetmemeye çalışsak da takdir Yüce Rabbimizindir” diyebildi, dua istedi.

Tunay, esnaflığının yanı sıra bir fotoğraf ustası, bir gezgin, herkes kadar bir anne kuzusuydu. En sevdiği hobilerinden biri, pek gencin hayalini kurduğu gibi motoruna atlayıp diyar diyar seyahate çıkmaktı. Gittiği yerleri, dokunduğu her şeyi bir sanat eserine çeviren bir fotoğraf tutkunuydu.

Kardeşleri Ayhan Tepe, Şenol Tepe ve Aysun Gökalp’in yakışıklısıydı. Hayata vedası, 2026’nın Ramazan ayına denk gelecekti.

BartınStar olarak; son yolculuğuna hazırlanan Tunay Tepe’ye Allah’tan rahmet, başta Tepe Ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, dostlarına ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

3
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
hasta
Hasta
Maceracı, fotoğrafçı, esnaf! Bu dünyadan bir Tunay geçti
Yorum Yap
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir