1. Haberler
  2. BARTIN
  3. Örnek davranış: 8 Mart hasılatı Ata Can’a gidecek

Örnek davranış: 8 Mart hasılatı Ata Can’a gidecek

bartinstar
featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartınlı Terzi ailesinin 8 yaşındaki DMD hastası Ata Can için başlatılan kampanya genişliyor. İşçiler, memurlar, esnaflar bir bir iyilik kervanına katılıyor.

Kısa süre önce Bartın Şadırvan’da ticaret hayatına başlayan “beliz accessories” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde elde edeceği tüm hasılatı Ata Can’a bağışlama kararı aldı.

BARTINSTAR/YAŞAM

Önce kafalardaki soru işaretlerini giderelim. Bartın’ın evladı 8 yaşındaki dünyalar tatlısı Ata Can Terzi, ender görülen bir kas hastalığı nedeniyle zamanla yarışıyor. Tedavisi için 2 milyon 906 bin TL’lik bir ilaca ihtiyacı var.

Ata Can, bir işçi ailesinin evladı. Onu yaşatmak için Bartın Valiliği tarafından onaylanan bir yardım kampanyası başlatıldı. Çalışanlar bir günlük yevmiyesini, kimisi fitresini kimisi ise zekatını verdi. Şu ana kadar toplanan yardım, gerekli olan tutarın yüzde 9’una yaklaştı.

Daha çok Bartın’da yürütülen iyilik kervanına katılım günden güne artıyor. Gurbetçiler, esnaflar, işçi ve memurlar karınca kararınca bu değirmene su taşımak, Ata Can’ı yaşatmak için çırpınıyor.

Son olarak hükümet caddesinde kısa süre önce ticaret hayatına başlayan ve Beliz ve Ender Tan çiftinin sahibi olduğu aksesuar dükkanı (Beliz Accessories) örnek bir dayanışma örneği sergiledi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde elde edecekleri tüm hasılatı Ata Can’a bağışlama kararı alarak bunu da sosyal medyasından ilan etti.

Ata Can için atılacak her adımı, verilerek her mücadeleyi destekliyoruz. Bartın’ın dar gelirli tüm habercileri, tarihi bir sorumluluk üstleniyor. Ata Can için yürütülen kampanyaya amasız fakatsız güçlü destek sağlıyor. Bayraktarlığını yapıyor.

Ancak yeterli değil. Kampanya resmi ve son derece meşru. Bir çocuk yaşamak istiyor ve onu yaşatmak hepimizin görevi. Bartın küçük bir şehir. Katkısını görmek istediğimiz çok kurum ve kişi var. Onları da görmek istiyoruz. Dikkatle takip ediyoruz. Çünkü dar gelirlinin fitreleri ile bu yükü kaldırmaya yetmiyor.

Haydi Bartın, haydi Türkiye. Ata Can’ı yaşatmalıyız. İyiliği yaşatmalıyız.

Terzi Ailesi, iki gün önce kampanyayı şöyle güncelledi:

%8 OLDU…
UMUT BÜYÜYOR AMA YOL DAHA ÇOK UZUN

Haydi Türkiye!

Bartın’ın evladı DMD hastası Ata Can için başlatılan valilik onaylı kampanyamızda %8’e ulaştık.

Bu %8;

Bir annenin duası,

Bir babanın umudu,

Bir şehrin vicdanıdır…

Ama yolumuz uzun.

Zaman ilerliyor, hastalık beklemiyor.

Bugün küçük büyük demeden herkes bir adım atarsa,

Yarın Ata Can’ın hayatı kurtulabilir.

Bir kahve 100 TL

Bir iftar bedeli

Bir zekât payı

VALİLİK ONAYLI BAĞIŞ HESABI

Ziraat Bankası

TL

TR85 0001 0000 5290 8588 9450 02

EURO

TR58 0001 0000 5290 8588 9450 03

DOLAR TR31 0001 0000 5290 8588 9450 04

Alıcı: Suat Terzi

Faaliyet No: 74.2026.4163

Örnek davranış: 8 Mart hasılatı Ata Can’a gidecek
+ - 0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter