1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Patron çıldırdı! YTN İnşaat’tan Bartın’da dev kampanya

Patron çıldırdı! YTN İnşaat’tan Bartın’da dev kampanya

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  • Bitme aşamasına gelen Kavallar’daki Yaşamkent sitesinde kampanyaya özel 2+1  110 m2: daireler 1 milyon 950  bin TL’ye, 3+1  137 m2 daireler ise 2 milyon 550 bin TL’ye satışa sunuluyor.  

BARTINSTAR/GÜNCEL

YTN İnşaat tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler yer alıyor: “Bartın merkezinde Kavallar mevkiinde DSİ nin yanında, Kadın Doğum Hastanesi alt tarafında doğa ve şehir manzaralı, geniş, ferah, huzurlu bir ortamda, güvenli bir site içerisinde 3+1 (137m2)- 2+1 (110m2) dairelerimiz brüt 137m2.dir.

26,5m2 salon, 12,5m2 mutfak, 17,5m2 ebeveyn banyosu ve yatak odası, 13m2 ve 12m2’lik 2 oda, wc, hol ve balkon olmak üzere toplam 124m2 net kullanım alanına sahiptir.

Belirli sayıda özel kapalı garaj, ortak alan kapalı garaj ve açık garajlarımız mevcuttur. Özel kapalı garajlar seçili daielerin tapularına eklentilidir.

Tüm inşaatlarımız TSE standartlarında 1.sınıf malzeme ve 1.sınıf işçilikle yapılmaktadır.

Sitemiz dört tarafı açık, havadar, bir cephesi Yol ve Şehir manzarasına bir cephesi Doğa ve peyzaj manzarasına bakmaktadırlar. İstediğiniz doğrultusunda seçim yapabilme seçeneğiniz mevcuttur.

Vakıfbank ile topraktan kredi anlaşmamız mevcuttur. Yeni Evim Kampanyası gündeme gelmesi halinde belirlenen orandan, dilerseniz mevcut oranlardan konut kredisi kullanılabilir.


2+1  110 m2:  1 milyon 950  bin TL
3+1  137 m2: 2 milyon 550 bin TL”

YTN İnşaat’ın Bartın sorumlusu Birol Şenol, “Piyasayı hareketlendirmek için böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamız sınırlı bir süre için. Piyasada daha uygunu yok. Kampanya şartlarını öğrenmek için bizi arayarak bilgi alabilirsiniz” dedi.

İrtibat: Bartın Satış sorumlusu Birol Şenol: 0537 252 02 81

DALLICA NATUREL VİLLALARI SATILIK SON 6 DAİRE

3 farklı dizaynda inşa edilen Dallıca Naturel Vallaları’nda ise son 6 villa, çok özel fiyatlarla satışa çıktı. Üç farklı dizaynda inşa edilen villalar içinde çok cazip fiyat seçenekleri mevcut. Birol Şenol, “Villalarımız ileri kaba teslim edilmekte. İleri Kaba teslim seçeneğimiz içerisinde mutfak dolapları, zemin döşemeleri, iç kapılar ve banyo vitrifiyeleri alıcıya ait olmaktadır. Firmamız bunun alt yapısını sağlamakta. Villalarımızın her birinin ayrı olarak kat irtifakı tapuları hazırdır” bilgisini veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
hasta
Hasta
Patron çıldırdı! YTN İnşaat’tan Bartın’da dev kampanya
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir