1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Sakal tıraşı Zonguldak’ta 130, Bartın’da 150 TL

Sakal tıraşı Zonguldak’ta 130, Bartın’da 150 TL

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın’da berber ve kuaförler, yüzde 50 oranında zamlandı. Erkek saç, 200’den 300’e yükseldi. Zam oranının enflasyonun üzerinde olması dikkat çekti. Zonguldak’ta 130 TL olan sakal tıraşı hizmeti, Bartın’da 150 TL’ye çıktı.

BARTINSTAR/EKONOMİ

Bartın’da berber ve kuaför hizmetlerine değişen oranlarda zam yapıldı. Bartın Berberler ve Kuaförler Odası tarafından dağıtılan yeni tarifede zam oranlarının yüzde 50’yi bulduğu gözlendi.

Zamlarla birlikte Batı Karadeniz şehirleri ile Bartın arasında fiyat farkı oluştu. Örneğin Zonguldak’ta Şubat 2025’te yapılan zamla birlikte erkek sakal tıraşı 130 TL iken Bartın’da bu fiyatın 150 TL olması dikkat çekti.

Zam oranının enflasyon oranından yüksek olduğu gözlendi. Nisan 2025’te yıllık enflasyon yüzde 37 olarak açıklanmıştı.

Bartın’da berber ve kuaförler, en son 7 ay önce, Ekim 2024’te zam yapmıştı. Sakal tıraşı, 80 TL’den 110 TL’ye yükselmişti.

Zamla birlikte Bartın’da güncellenen liste fiyatları ise şöyle oluştu;

Sakal kesme: 110’dan 150 TL’ye, saç kesme 200’den 300 TL’ye yükseldi. Damat tıraşı ise 800’den TL’den 1200 TL’ye çıktı. İşte yeni tarife:

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
hasta
Hasta
Sakal tıraşı Zonguldak’ta 130, Bartın’da 150 TL
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Saç kesme 300 TL,Çocuk Tıraşı 285 TL (tarifede yazan) bu aradaki 15 TL farkı hesaplayan kimse ödül verilsin

    Cevapla