Yeniden Refah Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve parti içi birçok kademede görev alan Makine teknikeri İş insanı Yasin Kalem, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği için aday oldu.
BARTINSTAR/SİYASET
20 yıla aşkın siyasetin farklı alanlarında bulunan Yasin Kalem, dosyasını partisine teslim etti. Merkez ilçe teşkilatı başta olmak üzere partinin tüm kademeleri ile yaptığı görüşmeler sonunda bu kararı aldığını belirten Yasin Kalem, “Partimin bayrağını Bartın’da dalgalandırmak ve yıllardır yaptığım çalışmaları taçlandırmak için bugün İl Başkanımız Ziver Gebiç’e başvuru dosyamı teslim etmiş bulunuyorum” dedi. Kalem, kısa süre içinde tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini duyurdu.
Amasra’da 13 milyonluk vurgun! 82 vatandaş polise koştu; dolandırıldık
Çankaya Belediyesi’nden Amasra’ya 5 milyonluk armağan
Amasra, Astoria Grande’ın pervanesinde yara bıraktı
Bizim Astoria, Amasra’da kaza yaptı, 668 kişi 16 saattir gemide mahsur
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.