1. Haberler
  2. SİYASET
  3. 2023 seçimleriyle ilgili ilk adaylık açıklaması Aysu Bankoğlu’ndan geldi

2023 seçimleriyle ilgili ilk adaylık açıklaması Aysu Bankoğlu’ndan geldi

bartinstar
featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP PM üyesi ve Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, İstanbul ya da İzmir’den aday gösterileceği söylentilerinin önünü “Bu konuda teklif gelse bile kabul etmem. Bartınlıyım, Bartın’dan aday olacağım” sözleriyle kesti. 2023 seçimleriyle ilgili adaylığını duyuran ilk isim oldu.

BARTINSTAR/SİYASET

Türkiye 2023 seçimlerine hazırlanırken adaylar, aday adayları da belli olmaya başladı. Bartın Milletvekili ve CHP Parti Meclisi üyesi Aysu Bankoğlu, Bartın’da yerel basın kuruluşlarını tek tek ziyaret etti. İl Başkanı Selim Karakaş ve Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak’la birlikte yapılan ziyaretlerde konu elbette 2023 seçimleriydi. Hacı Bulut’un sahibi olduğu Manşet Gazetesi’ne yapılan ziyarette gazeteci Ayhan Acar, şehirde zaman zaman İstanbul ya da İzmir’den aday gösterileceği yönünde yapılan yorumları hatırlatması üzerine Aysu Bankoğlu net cevap verdi. Bankoğlu, kendisinin Bartınlı olduğunu, bu konuda teklif dahi gelse kabul etmeyeceğini belirterek Bartın’dan aday olacağını vurguladı. Bu ifadeler, gazeteye “Bartınlıyım. Bartın’dan aday olacağım” başlığı ile manşet oldu.

Bartın’da uzun süredir MHP adına Belediye Başkanı Cemal Akın da milletvekili adaylığına hazırlanıyor. AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç da Bartın’daki seçim hazırlarını sürdürüyor. Ancak iki isim de aday olacaklarını yüksek sesle henüz dile getirmediler.

2023 seçimleriyle ilgili ilk adaylık açıklaması Aysu Bankoğlu’ndan geldi
0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter