1. Haberler
  2. FOTO GALERİ
  3. Bartın’da haftanın nikahı: Yelkenci Ailesi’nin mutlu günü

Bartın’da haftanın nikahı: Yelkenci Ailesi’nin mutlu günü

bartinstar
featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın’ın tanınmış sanayicilerinden Muzaffer Yelkenci’nin oğlu Hasan Cenk ile İbrahim-Necla Alper çiftinin kızı Kübra’nın nikahı; iş, siyaset ve cemiyet yaşamının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

BARTINSTAR/YAŞAM

Hazırlıkları haftalardır süren nikah törenine katılım büyüktü. Yağmurun da etkisiyle Belediye Sosyal Tesisleri çevresinde yoğun trafik oluştu. Yepsa Yelkenciler Plastik fabrikasının patronu Muzaffer Yelkenci, eşi Semra Hanım’la birlikte konuklarını girişte karşıladı.

İş dünyası, siyaset, bürokrasi, spor ve cemiyet hayatının tanınmış yüzleri, sosyal tesisleri doldurdu. Alkışlar eşliğinde salona giren Hasan Cenk ve Kübra Yelkenci’nin nikahı Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu kıydı.

Eğitimci gelin Kübra ile mühendis damat Hasan Cenk’in arkadaşları, genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Gelin Hanım’ın el işlemesi inci detaylı gelinliği göz kamaştırdı. Şahitliklerini ise AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ile AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan kıydı.

Nikah sırasında Kübra gelinin, damadın ayağına basması gülüşmelere sahne oldu. Çok sayıda çiçek ve çelenk salonun duvarlarını boydan boya doldurdu. Genç çifte mutluluklar dileyerek “Hayırlı uğurlu olsun” temennisini ileten Yusuf Aldatmaz, nikah cüzdanını gelin hanıma takdim etti. Ardından aileler fotoğraf çekimine geçildi.


Genç çiftin 28 Temmuz’da yapılan nişan töreninde yüzükleri, damadın amcası Mustafa Yelkenci takmıştı.

Bartın’da haftanın nikahı: Yelkenci Ailesi’nin mutlu günü
0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.