Bayraklar-flamalar çıktı, meşaleler yandı. Seçimin 3 iddialı partisinin adayları, Pazar günü yapılacak seçim öncesi yürüyüş düzenledi, iddiasını ortaya koydu.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimine artık saatler var. Partiler ve adaylar yaklaşık 3 aydır süren seçim çalışmalarında final hazırlığı yapıyor. Sandıktan önceki son Cuma, kentte renkli görüntülere sahne oldu. MHP, AK Parti ve CHP örgütleri, gün içinde bayrakla, meşalelerle, şarkılarla yürüyüş düzenledi, halkı selamladı. Mahalle mahalle, sokak sokak hatta ev ev yapılan yorucu kampanyaların sonunda yapılan yürüyüşler coşkulu geçti. Final etkinlikleri ise yarın yapılacak. Final etkinliklerinin sakin geçmesi bekleniyor.
İlçe ve beldelerde de düzenlenen mitingler ile adaylar seçmene bir kez daha projelerini anlatarak destek istedi. Kurucaşile’den Amasra’ya, Ulus’tan Kozcağız’a, Kumluca’dan Hasankadı’ya siyaseler meydanlarda seçmenle bir araya geldi. Bartın merkezden objektiflere şu görüntüler yansıdı:

CHP adayı Mehmet Arslan da parti örgütleri vatandaşlarla sevgi yürüyüşü yaptı.
Yusuf Aldatmaz, Yılmaz Tunç, AK Parti teşkilatı ve ailesiyle yürüdü, karanfil dağıttı.
Cemal Akın önderliğindeki MHP yürüyüşü coşkuluydu ve kalabalıktı.
