1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Bartın Valisi Sinan Güner pandemi hastanesinde

Bartın Valisi Sinan Güner pandemi hastanesinde

bartinstar
featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Güner, Bartın Devlet Hastanesinde (Pandemi Hastanesi) incelemelerde bulundu. Paylaşılan fotoğraflar, Bartın Devlet Hastanesi, pandemi hastanesine dönüştürüldükten sonra yoğun bakımdan yansıyan ilk görüntüler oldu.

Vali Sinan Güner, tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimizin, Dünya Sağlık Örgütü tarafından çok tehlikeli olarak nitelendirilen Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında, Bartın Devlet Hastanesinde (Pandemi Hastanesi) incelemelerde bulundu.

Vali Güner’e incelemeler sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Abdullah Danışman, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Beyhan Güner eşlik etti.
Hastanede koronavirüs nedeniyle alınan tedbir ve çalışmaların eksiksiz ve titizlikle yerine getirildiğini belirten Vali Güner, tüm sağlık çalışanlarımızın Türkiye de olduğu gibi ilimizde de mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerinin başında fedakarca çalıştıklarını belirterek teşekkür etti.

Vali Sinan Güner, hastanede tedavi gören hasta sayısına ilişkin bilgi paylaşmadı.

Bartın Valisi Sinan Güner pandemi hastanesinde
0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter