1. Haberler
  2. BATI KARADENİZ
  3. ‘Çaycuma sınırında denetim neden yok’ diye eleştiriliyordu

‘Çaycuma sınırında denetim neden yok’ diye eleştiriliyordu

bartinstar
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Sinan Güner, Bartın-Zonguldak sınırındaki Akmanlar, Çiftlik, İhsanoğlu köyleri civarında bulunan uygulama ve kontrol noktalarını ziyaret etti.

Zaman zaman “Çaycuma sınırında neden kontrol noktası yok” eleştirilerinin yükseldiği bölgedeki köylerde pozitif vakalara rastlanmıştı.

CORONAVİRÜS SINIRLARI ZORLUYOR

Vali Sinün Güner, bölgeye ziyareti sırasında Zonguldak-Bartın İl sınırından kaynaklanan hususların Covid-19 mücadelesini olumsuz yönde etkilememesi konusunda her iki il tarafından alınabilecek hususları yerinde değerlendirdi.

KOLLUK GÜÇLERİ ALTERNATİF YOLLARDA ŞOK UYGULAMA YAPACAK

Çeşitli alternatif yol ve güzergahlar üzerinde yapılacak şok uygulamaların yerlerinin de belirlenmesi konusunda iki il kolluk kuvvetleri arasında istişarelerde bulunuldu. Ardından Perşembe-Kozcağız arasındaki kontrol noktasını ziyaret eden Vali Güner, ziyaretlerini, Covid-19 mücadelesi kapsamında alınan önlemleri değerlendirmek üzere Kozcağız Belediyesine yaptığı ziyaret ile tamamladı.

‘Çaycuma sınırında denetim neden yok’ diye eleştiriliyordu
0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.