Bartın Üniversitesi 17 bin öğrencinin merakla beklediği kararı verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rektörlük “Önceliğimiz öğrencilerimiz ve toplumun sağlığı” dedi, uzaktan eğitim kararı aldıklarını duyurdu.

74MEDYA/EĞİTİM

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü, tüm faktörleri titizlikle değerlendirdiklerini belirterek “İç ve dış paydaşlarımızın görüşleri ve pandeminin son zamanlardaki seyriyle birlikte ülkemizin 81 ilinin yanı sıra 4 farklı kıtadan öğrencilerimizin seyahat, konaklama, sosyal koşullar, sürdürülebilir eğitim-öğretim süreçleri gibi tüm olası gelişmeler göz önünde bulundurularak etraflıca değerlendirildi. Yapılan görüşmeler ve titiz değerlendirmelerin ardından 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi derslerinin UZAKTAN EĞİTİM sistemi aracılığıyla gerçekleştirilmesine Bartın Üniversitesi Senatosu tarafından karar verildi” açıklaması yapıldı.

UZAKTAN EĞİTİM 12 EKİM’DE BAŞLAYACAK

Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: Uzaktan Eğitim yöntemiyle yapılamayacak uygulamalı dersler için pandeminin seyrine göre yeniden planlama yapılabilecektir. 12 Ekim 2020 Pazartesi günü başlayacak Güz Dönemi dersleriyle ilgili detaylar ise önümüzdeki günlerde açıklanacak “Bartın Üniversitesi 2020-2021 Akademik Takvimi” ile belirtilecektir.

Unutmayalım ki bu kararlar alınırken Bartın Üniversitesi ailesinin her bir bileşeninin sağlığı öncelikler arasında en üstte tutulmuştur. Alacağımız tedbirlerle bu zorlu süreci kısa zamanda geride bırakacağımıza yürekten inanıyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bartın Üniversitesi 17 bin öğrencinin merakla beklediği kararı verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir