Amasra Kaleşah Ortaokulu öğrencisi İlyas Baran Serenli, Karabük’te yapılan serbest güreş şampiyonasında 3’üncü olarak okulunu ve ailesini gururlandırdı.
BARTINSTAR/YAŞAM
Bartın’ın yetenekli çocukları, ellerinden tutulduğunda neler yapabileceklerini her fırsatta kanıtlıyor. Onlardan biri de Amasra Kaleşah Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencisi İlyas Baran Serenli. Karabük’te yapılan serbest güreş şampiyonasında 85 kiloda mücadele eden İlyas’ın sırtını yere getiren çıkmadı. Başarılı bir turnuva geçiren genç sporcumuz, bölge üçüncüsü olarak kürsüye çıktı, madalya kazandı. Okuldaki antrenörü Mehmet Bensiz olmak üzere okulu ve ailesini gururlandıran İlyas Baran Serenli, bu derecesi ile Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.
Bartınstar, genç sporcumuza başarılar diler.
Su Perisi’ni görmek için Ankara’dan önemli konuk
Amasra’da Su Perisi turizmi: 18 asırdır bekliyorum, nerde kaldınız?
1500 TL’ye deri ceket! Mahkumların ürünleri yağmalandı
Amasra’da çamurdan paha biçilemez hazine çıktı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.