1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. Bartın-Karabük karayolunda palamut avı

Bartın-Karabük karayolunda palamut avı

bartinstar
featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın-Karabük yolunda balık taşıyan TIR’dan 300 kasa palamut yola savruldu. Yaklaşık 1,5 saat kapalı kalan yol, balıkların toplanmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

BARTINSTAR/GÜNCEL

Bartın’da balık sezonu bereketli geçiyor. Cömert Karadeniz, balıkçı esnafının yüzünü güldürüyor. Ancak dün gece talihsiz bir olay yaşandı.

Amasra’dan 28 K 6280 plakalı TIR’ına bin kasa palamut yükleyen M.K., Trabzon’a gitmek için yola çıktı. Gece saatlerinde Bartın-Karabük yolunun Bayırdüzü mevkisine geldiğinde TIR’ın dorsesinin yan kapakları virajda açıldı.

Köpük kasalarla buzlu halde götürülen balıklar yola savruldu. M.K., durumu fark edip TIR’ı durdururken, yol iri iri palamutlarla kaplandı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve karayolları ekipleri sevk edildi. Yola düşen 300 kasa palamut, jandarma ve Karayolları ekipleri ile çevredekiler tarafından toplanarak başka bir TIR’a yüklendi.

Balıkların tamamı kaldırıldıktan sonra Karayolları ekibi, yolda temizlik çalışması yapıp, araçların kaymaması için kum döktü. Yaklaşık 1,5 saat trafiğe kapalı olan yol, çalışma sonrası yeniden ulaşıma açıldı. (DHA)

Bartın-Karabük karayolunda palamut avı
0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.