14 Mayıs 2023’te yeni seçim sistemi ile yapılacak seçimler öncesi Bartın’da ittifak yapılıp yapılmayacağı en çok tartışılan konuydu.
BARTINSTAR/ANKARA
MHP Genel Merkezi, seçim ittifakı gündemiyle son yaptığı toplantıda kararını verdi. MHP, tüm seçim bölgelerinde seçime kendi amblemi ile girmeye karar verdi. Bartınstar’ın Ankara kulislerinden aldığı bilgiye göre karar henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak önemli bir değişiklik olmazsa, MHP Bartın’da kendi adayları ile seçim yarışına girecek.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuyla ilgili akşam saatlerinde yaptığı açıklamada “Son günlerde bilhassa MHP ve AK Parti arasında ortak liste yapılacağı, bu kapsamda yerli yersiz, maksatlı maksatsız pek çok iddia ve ifade kamuoyunda tartışma konusu, hatta polemik malzemesi haline getirilmiştir. MHP’nin ortak liste hazırlığına teşne olması ve buna tevessül etmesi doğru, mantıklı ve makul bir seçenek olamayacaktır” açıklaması yaptı.
Amasra’daki doğalgaz kazısından Roma çıktı
Yılmaz Tunç “CHP’li militanlar” dedi, Amasra’da gerginlik yaşandı
Amasralı İlyas, Türkiye finallerine gidiyor
Borular geldi, Amasra’ya doğalgaz projesi başladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.