Tam “Bu havada okul olmaz” diye yazıyorduk, Bartın Valiliği, beklenen kararı açıkladı. Bartın’da sabah saatlerinden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm okullar bugün tatil edildi.
BARTINSTAR/GÜNCEL
Bartın Valiliği’nden sabah 08:00’de yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere göre ilimiz genelinde etkili olan kuvvetli kar yağışı ile birlikte buzlanma tehlikesi olacağının değerlendirilmesi nedeniyle 21.02.2025 Cuma günü il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda (kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile halk eğitim, özel eğitim, gündüz bakımevi ve Kur’an kursları) ve eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.
Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel ile çocuğu kreşe ve anaokuluna devam eden kadın personel de 1 gün süreyle idari izinli sayılacaktır” dendi.