Hamam Sokak’ta Cadde Bar adlı eğlence mekanında iki kişi silahla vuruldu. Birinin durumu ağır. Zanlılar ise Orduyeri’nde yakalandı.
BARTINSTAR/3.SAYFA
Bartın’ın göbeğinde çıkan tartışma kanlı sona erdi. Bu gece 23:50 sularında Cadde Bar adlı eğlence mekanından gelen silah sesleri üzerine polis olay yerini ablukaya aldı. Barın merdivenlerinde yaşandığı öğrenilen olayda iki kişi silahla vuruldu.
İlk gelen bilgilere göre iki kişiyi vuran zanlılar, hızla bardan ayrılarak 74 AAS … plakalı otomobille olay yerinden kaçtı. Silahla yaralanan kişilerin A. T. K. ile Ayberk K. olduğu öğrenildi. Hemen hastaneye kaldırılan yaralılardan Ayberk K’nın (31) durumunun ağır olduğu, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Yaralıların yakınları hastaneye akın etti.
Olay yerinden kaçan otomobili takibe alan polis, kısa bir kovalamaca sonunda aracı Orduyeri Köprüsü civarında durdurdu. Kıskıvrak yakalanan ve akraba oldukları öğrenilen zanlıların üzerinden olayda kullanılan silah çıkmadı. Zanlılar, olayda kullandıkları silahı Bartın ırmağına attığını söyledi.
Bartın Asayiş polisi, sokağı ve barı abluka altına aldı. Deliller titizlikle toplandı. Olayla ilgili soruşturma ve inceleme sürüyor.
Amasra’daki doğalgaz kazısından Roma çıktı
Yılmaz Tunç “CHP’li militanlar” dedi, Amasra’da gerginlik yaşandı
Amasralı İlyas, Türkiye finallerine gidiyor
Borular geldi, Amasra’ya doğalgaz projesi başladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.