1. Haberler
  2. SPOR
  3. Bartınspor seriye bağladı, rakipler strese girdi

Bartınspor seriye bağladı, rakipler strese girdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sahasında Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor’u ağırlayan Bartınspor, sahadan 1-0 galibiyetle ayrılarak üç maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Üst üste gelen galibiyetlerle puanını 22’ye yükselten temsilcimiz, ertelenen Gerede karşılaşmasını da kazanırsa zirveyle puan farkını iyice azaltacak. Lider Ereğli, Bağlum deplasmanında gol atmayı başaramadı. Sinop ve Çankırı da haftayı 1 puanla kapattı.

BARTINSTAR/SPOR

Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta mücadele eden Bartınspor, saha ve seyircisi önünde Sorgun Belediyespor’la karşılaştı.

Çarşambaspor ve Çankırı FK galibiyetleri ardından Yozgat ekibine karşı mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkan kırmızı siyahlılar, pek çok pozisyon üretti.

Sahaya; Mahmut Kaip, Ogün Yıldırım, Vefa Gültek, Beytullah Çamurlu, Sergen Ekinci, Tolga Amasyalı, İbrahim Enes Hoş, Emin Akyıldız, Mahmut Altınkaya, Kaan Akar ve Tolga Akdeniz ilk 11’i ile başlayan Bartınspor, ilk yarıda aradığı golü bir türlü bulamadı.

İlk yarının dikkat çekici ismi, Tolga Akdeniz oldu. Sol kanadı etkili kullanan Akdeniz, ilk yarıda korner çizgisinden kestiği “muz” ortada Kaan Akar’ı topla buluşturdu. Kaan’ın kafa şutu az farkla üstten dışarıya gitti.

Gücü oranında ekonomik ve dikkatli oynayan Yozgat ekibi, ilk yarıda Bartınspor’u da tribünleri de deyim yerindeyse uyutmayı başardı.

İkinci yarıda oyunu yavaşlatıp Bartın’dan puan almayı hedefleyen Sorgun ekibi, taktik sakatlıklarla elinden geleni yaptı.

Çağlar Hoca, kilidi açmak için ikinci yarının başlarında Enes Çavuş ve Miraç Ölmez hamlesi yaptı. Bu değişiklikler galibiyette etkili oldu.

Özellikle sol kanatta Emin Akyıldız ve Enes Çavuş’un sağladığı hareketlilik, golü de beraberinde getirdi. İsabetli paslarla sıfıra inen Enes’in ortasına dokunan Miraç Ölmez, 80’de Bartınspor’u öne geçiren golü kaydetti.

Bu dakikadan sonra tüm riskleri alan Sorgun ekibi, savunmada önemli hatalar yaptı. Emin Akyıldız ve oyuna sonradan giren Tezcan Gökmen, karşı karşıya pozisyonlardan yararlanamadı.

Son dakikalarda hakeme itirazlarını yükselten Teknik Direktör Çağlar Ayan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Yozgat ekibinin çabaları yetmeyince Bartınspor sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldı ve puanını 22’ye yükseltti.

Bartınspor’un yükselişi, rakipleri de strese soktu. Ereğli Belediye, geçen hafta yaşadığı puan kaybından sonra bugün de Bağlum deplasmanında gol atamadı. Ankara ekibi, bir penaltı kaçırıp bir de kırmızı kart gördü. Maçın son dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle maçın tamamlanamadığı bilgileri geliyor. Sinop ve Çankırı da berabere kalarak puan kaybeden rakipler arasında yer aldı.

Bartınspor, Çarşamba günü Geredespor ile erteleme maçına çıkacak. Pazar günü ise Ankara deplasmanında Hacette 1945’e konuk olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
hasta
Hasta
Bartınspor seriye bağladı, rakipler strese girdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir