1. Haberler
  2. BARTIN
  3. İşte Zafer Köyü’nün son hali! Devlet hala ulaşamadı

İşte Zafer Köyü’nün son hali! Devlet hala ulaşamadı

bartinstar
featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece saatlerinde yaşanan sel felaketinden en çok etkilenen Zafer Köyü, harabeye döndü. Köprüler yıkıldı. Temiz su ve temel gıdaya ihtiyaç var.

BARTINSTAR/GÜNDEM

Hem Kozcağız-Kumluca hem de Ulus-Bartın istikameti ulaşıma kapandığı için yardım ekipleri 07:00 itibarı ile henüz bölgeye ulaşamadı. Vatandaşlar, gece yaşadıkları felakete ilişkin hasar tespit çalışmaları yapıyor.

Bartın Valisi Sinan Güner, haberi alır almaz kriz masası kurdu. Vali Güner, gün aydınlanırken Belediye Başkanı Cemal Akın ile birlikte Ulus yolu tüneller bölgesinde incelemelerde bulundu. Ancak yollar kapandığı için ekipler sel bölgelerine ulaşamadı.

Vali Güner, gece 03:00 sıralarında ilk ihbarların gelmeye başladığını söyledi. Tüm birimleri hemen harekete geçirerek kurtarma çalışmalarında bulunduklarını anlatan Vali Güner, Zafer Köyü’ne ulaşmak için Karabük’ten destek istediklerini açıkladı. Karayolları, Jandarma, DSİ, sağlık, arama kurtarma (AFAD), itfaiye, özel idare ekipleri seferber edildi. Kumluca, Akören Söküler ve Zafer’e ulaşım için çabalar devam ediyor.

İşte Zafer Köyü’nün son hali! Devlet hala ulaşamadı
0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.