Kar suları eridi, üstüne gece boyu süren şiddetli yağmur da eklenince Kozcağız barajı yükselerek Kumluca yolunu sular altında bıraktı. Akören Ceyüpler’de de heyelan meydana gelince Kumluca’nın birkaç saat de olsa dünya ile irtibatı kesilmiş oldu.
Baraj inşaatı nedeniyle Kozcağız’ın Kumluca çıkışında yeni yol çalışmaları henüz tamamlanmadı. Servis yolundan sürdürülen ulaşım, bu sabah saatlerinde kapandı. Jandarması, her iki yönde yolları kesti. Sabah saatlerinde Kumluca’dan Bartın-Çaycuma istikametine gidenler, Yenikışla’dan Hasankadı istikametine yönlendiriliyor.
Sabah saatlerinde trafiğe kapanan yol, öğleden sonra suların makul seviyeye inmesiyle yeniden trafiğe açılabildi.
Gece boyu süren şiddetli yağmur nedeniyle bir de heyelan meydana geldi. Kumluca ile Abdipaşa arasındaki yol ulaşıma kapandı. Ancak saatler sonra yapılan müdahale ardından ulaşım yeniden sağlanabildi.



Kumluca’dan Abdipaşa’ya giden yol heyelan nedeniyle 2 saat kapalı kaldı.
