Orman İşletme Şefliği olarak hizmet veren kurum, Kocanaz Orman İşletme Müdürlüğü olarak onaylandı. Cumhurbaşkanı onayladı, karar Resmi Gazetede yayınlandı.
BARTINSTAR/KUMLUCA
Kararın alınmasında büyük emek harcayan Bartın Milletvekili Yusuf Aldatmaz, yaptığı açıklamada “Bartın’ımıza, Kumluca’mıza hayırlı olsun” dedi. Aldatmaz, gece yarısı yaptığı açıklamada şu görüşleri paylaştı:
- “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan 11728 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Kocanaz Orman İşletme Müdürlüğü, Ulus ilçemizin Kumluca Beldesi merkezli olarak kuruldu.
- Bölgemizin zengin orman varlığının daha etkin yönetilmesine, ormancılık faaliyetlerinin güçlendirilmesine ve Kumluca’mız ile çevre köylerimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacak bu kararın Bartın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.
- Bu önemli kazanım için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürü Sayın Bekir Karacabey’e hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.
- Bartın’ımız için çalışmaya, yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi şehrimizin her köşesine ulaştırmaya devam edeceğiz.”
İŞTE TAPUSU

AYRINTILAR GELİYOR
