Kumlucaspor’dan yeni sezona iddialı başlangıç

bartinstar
featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın’da katıldığı her organizasyonda iddiasını ortaya koyan Kumlucaspor, yeni sezon öncesi takımın başına Alaattin Özkan’ı getirdi. Bartınspor’un da yarışacağı sezon öncesi imzayı atan Özkan, “Hedefimiz şampiyonluk” diyor.

BARTINSTAR/KUMLUCA

Güçlü, inatçı, aykırı… Bartın amatör kümede mücadele edecek olan Kumlucaspor, sezon öncesi ilk imzayı teknik ekibe attırdı.

13 kulübün yarışacağı Bartın amatör kümede 2026-27 sezonu öncesi kulüpler hazırlarına çoktan başladı.

Ulus, Kozcağız ve Amasra gibi rakiplerin arasına bu yıl BAL liginden küme düşen Bartınspor da katılacak. Amatör lige verdiği aradan sonra iki yıldır takım çıkartan Kumlucaspor, bu sefer iddialı bir başlangıç yaptı.

Bartın’ın önemli spor adamlarından UEFA A lisanslı Alaattin Özkan’la anlaşan Kumlucaspor, kulüp ofisindeki imza töreninde önemli mesajlar verdi.

Kulüp Başkanı Sabahattin Ergül, yeni sezonda hedefleri olan bir Kumlucaspor oluşturmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

Bu hedefe uygun, şehir futbolunu yakından tanıyan ve deneyimli bir ismi takımın başına getirdiklerini belirten Ergül, “Kumluca’nın olmadığı bir organizasyon eksik kalır. Bartın futboluna neler katabileceğimizi göstermek istiyoruz” dedi.


Kulüp Başkanı Sabahattin Ergül, yönetici İlkay Özsoy, Genel Kaptan İsmail Giritli, Teknik Sorumlu Alaattin Özkan, Antrenör Hasan Güner, imza töreni ardından yeni sezonla ilgili görüştü.  

Bartın Galatasaray Futbol Okulu olarak futbol camiasına pek çok genç yetenek kazandıran ve Ankaspor Kulübü’yle de alt kategorilerde yarışmacı takımlar çalıştıran Alaattin Özkan, yeni sezonda Kumlucaspor’u çalıştıracak.

“Sezon hazırlıklarına başladık. Oyun felsefesi olan, izleyenlere keyif veren gelişim odaklı bir takım kurmak istiyoruz. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk olacak” diyen Alaattin Hoca, gerek taktiksel gerekse oyun kurgusu olarak herkesin kendini herkese izleten bir anlayışı ortaya koyacaklarını ifade etti.

GENÇ GOCANAZ TARAFTAR GRUBUNA MESAJ: HAZIR OLUN

Yeni sezonda Ulus, Kozcağız gibi takımların yanı sıra Bartınspor’un da amatör kümede yarışacağını hazırlatmamız üzerine Alaattin Özkan “Bartınspor, bütçe ve yaptığı transferler açısından güçlü görünebilir. Ama biz doğru strateji ile daha iyi işler yapacağız. Her şey kariyerli oyuncular ile takım kurmak değil. Biz de camia olarak, taraftarımız, yönetimimiz, beldemizin tüm paydaşları olarak kenetlenip daha çok çalışarak mücadele gücümüzü sahaya yansıtmak istiyoruz. Bilenler bilir, bilmeyenler için hatırlatmak isteriz, Kumluca isterse yapamayacağı hiçbir şey yoktur” diye konuştu.

Kumlucaspor’u 2011-12 sezonunda çalıştıran Bartın amatör kümede şampiyonluğa ulaştıran Özkan, taraftara da “Hazır olun” mesajı verdi.

Kumlucaspor’dan yeni sezona iddialı başlangıç
0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.