2024 seçimleriyle ilgili ilk adaylık açıklaması Recai Çakır’dan geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Bartın basını ile kahvaltıda buluştu. CHP İl Başkanı Selim Karakaş ve İlçe Başkanı Seyhan Bilgin’in de yer aldığı toplantıda “2024 yılında yapılacak seçimlerde yeniden adayım” açıklaması yaptı.  

BARTINSTAR/AMASRA

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Bartın basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Belediye çalışmaları hakkında ve yaşanan kimi tartışmalara ilişkin basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Recai Çakır’ın düzenlediği toplantıya CHP İl Başkanı Selim Karakaş, CHP Amasra İlçe Başkanı Seyhan Bilgin ve belediye yetkilileri katıldı.

Başkan Çakır, toplantının sonunda önce Adalet Bakanlığı’na getirilen Yılmaz Tunç’u, Bartın milletvekili seçilen Yusuf Aldatmaz ve Aysu Bankoğlu’nu tebrik etti, ardından 2024 yerel yönetimler seçimlerini gündeme getirdi. Recai Çakır “2019 yılında önce aday adaylığı, sonra adaylık. Partimizin yol vermesiyle, Amasra halkının mecliste ve başkanlıkta sağladığı büyük destekle belediye başkanlığı görevini yürüttüm. Bu süreçte birçok sıkıntı yaşadık, pandemi, deprem, maden kazası, sel felaketleri vs. Onurlu bir şekilde, ilkelerimize uygun göreve devam ettik. 2024 seçimlerinde de partimizin uygun görmesi ve Amasra halkının yol vermesi mümkün olursa tekrar bir dönem daha bu görevi yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Recai Çakır, 2024 yerel yönetimler seçimlerinde adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Basın toplantısında pek çok konu hakkında açıklama yapan Recai Çakır, ABA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın’ın Amasra’da yapmak istediği bir konut projesini gündeme getirerek “Benim projem neden onaylanmadı” sorusuna muhatap oldu.

Recai Başkan, “Eksiklikleri tamamlayın, devamına bakalım. Özel bir bölge orası, Sahil Güvenlik’le de ilgisi var. Siz şunu yapabilirsiniz, bizim yanlışımız varsa gidip Çevre Şehircilik’ten de konuyu çözebilirsiniz. Ama biz mevzuata uygun yapmaya gayret ediyoruz. Şahsi bir talebimiz yok kimseden. Bizim istediklerimizi tamamladığınızda, Sahil Güvenlik’ten de olurunu alarak projenize uygunluk vereceğiz” yanıtı verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2024 seçimleriyle ilgili ilk adaylık açıklaması Recai Çakır’dan geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir