1. Haberler
  2. ULUSTAR
  3. Ulus Doğa Festivali’nde Hakan Peker konseri

Ulus Doğa Festivali’nde Hakan Peker konseri

bartinstar
featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Geleneksel Ulus Doğa Festivali’nin kapanışı, ilçe stadında düzenlenen Hakan Peker konserine sahne oldu. Stadı dolduran Uluslular, keyifli bir yaz akşamının keyfini çıkardı.

BARTINSTAR/ULUS

Bartın’da Çilek Festivali, Kurucaşile’de Ahşap Tekne ve Yat Festivali, Abdipaşa’da Keşkek Festivali, Amasra’da Midye Festivali derken renkli görüntülerin adresi bu kez Ulus oldu.

Ulus’un ilçe oluşunun 82. yıl dönümü kapsamında Ulus Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Ulus Doğa Festivali’nin ikinci ve son günü, Türk pop müziğinin gelişmesinde katkısı olan Hakan Peker konseri, ilçede hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Safranbolulu olmasıyla bilinen Hakan Peker’in Ulus ilçe stadındaki konserine katılım yüksek oldu. Gurbetçilerin de ilçede olmasıyla hatırlı bir kalabalık, stadı doldurdu.

Bartın Vali Yardımcısı ve Ulus Kaymakam Vekili Mehmet Anıl Çolak ile AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’ın da katıldığı konsere ilçe protokolü, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hakan Peker’in şarkılarına eşlik eden kalabalık, geç saatlere kadar festival coşkusu yaşadı.

İki gündür devam eden festival kapsamında Mehteran Konseri, sünnet şöleni, Cambaz Mithat’ın çocuk gösterisi gibi etkinliklere sahne oldu.

Ulus Belediyesi Ritim Grubu’nun performansı, en çok alkışı alanlar arasındaydı.

Hakan Peker konserinin ardından festival alanındaki çocuklara Çamlı Park Renkli Kaydırak bileti hediye edildi. Doğası, kültürü ve gelenekleriyle Ulus’un tanıtımına katkı sunan festival, bir yıl sonra bu kez 9’uncu kez düzenlenmek üzere sona erdi.

Ulus Doğa Festivali’nde Hakan Peker konseri
0
bartinstar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.