İYİ Parti Bartın İl Başkanlığı’nı polise emanet ettiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa eden Mehmet Kasapoğlu’nun yerine kimin geçeceği belli oldu. İl yönetim kurulu üyesi, emekli polis Alper Somun, partinin yeni il başkanı oldu.

BARTINSTAR/SİYASET

İYİ Parti Bartın il yönetimi, yeni il başkanını seçmek üzere dün akşam parti il binasında toplandı. Yönetim kurulu üyeleri, göreve oy birliği ile Alper Somun’u seçti. Karar genel merkez tarafından da onaylandı. Alper Somun, seçim sürecinde İYİ Parti Bartın İl Başkanı olarak görev yapacak.
1974 Zonguldak doğumlu olan Alper Somun, ilk orta öğrenimini Karabük’te tamamladı. 1994 İstanbul Florya polis okulunu başarıyla tamamlayan Somun, Ankara’da polis memuru olarak göreve başladı. Ankara Erzurum ve Bartın olmak üzere 28 yıl polis teşkilatında hizmet verdi. Selanik başkonsolosluğunda geçici görevli çalıştıktan sonra 2021 yılında emekli oldu. Meslek hayatının büyük kısmında devlet büyüklerini koruma görevlerinde bulunan Alper Somun, bu sırada eksik bıraktığı eğitimini de tamamladı. Açıktan okuduğu iktisat fakültesinden mezun oldu. Evli iki çocuk babası olan Alper Somun, partinin son kongresinde Mehmet Kasapoğlu’nun listesinden yönetim kuruluna seçilmişti.


Parti binasında dün akşam yapılan toplantıya milletvekili adayı Mehmet Kasapoğlu, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Birol Şenol, Merkez İlçe Başkanı İlker Aksoy da katıldı.


Alper Somun, siyasetin yeni yüzlerinden. Mehmet Kasapoğlu’nun yerine il başkanı olarak göreve getirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti Bartın İl Başkanlığı’nı polise emanet ettiler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir