Recai Başkan, seçildikten 2,5 yıl sonra yardımcı atadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, seçildikten 2,5 yıl sonra Meltem Öz’ü belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirdi.

BARTINSTAR/AMASRA

Amasra Belediyesi’nde beklenen atama tamamlandı. Belediye Meclisi’nin tek kadın üyesi Peyzaj Mimarı Meltem Öz, Amasra Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Bayram öncesi belli olan, belediyede odası hazırlanan Meltem Öz, kararı sosyal medya hesabından duyurdu.


Meltem Öz, CHP örgütünün en aktif üyelerinden biri… 

“YOLUMUZ DA SOLUMUZ DA AÇIK OLSUN” DİYE YAZDI

Meltem Hanım, yaptığı açıklamada “Belediye Meclis Üyesi olduğum Amasra Belediyesi’nde Belediye Başkanım Sn. Recai Çakır’ın oluru ve uygunluğuyla Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildim. Uzun soluklu bir yolda birlikte yürümek, umudu birlikte büyütmek ve mücadelenin aydınlık ufkunu birlikte görmek.. Başta belediye başkanım olmak üzere bana inanan ve güvenen tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimle.. Solumuz da yolumuz da açık olsun” ifadelerini kullandı.

31 Mart 2019 seçimlerinde CHP’den Amasra belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Meltem Öz, bu başvuru kabul görmeyince belediye meclisi listesine girmişti.

SEYHAN BİLGİN: AYYILDIZ’IN İSTİFASINI KABUL ETMEDİK

Amasra CHP’de geçen hafta da ilginç bir gelişme yaşanmış, CHP Kadın Kolları Başkanı Mine Ayyıldız, “Amasra’da halkın eşitliği ilkesine uyulmuyor” diyerek Recai Çakır’ı eleştirmiş ve istifa dilekçesi vermişti. CHP Amasra İlçe Başkanı Seyhan Bilgin ise bir basın kuruluşuna “Kadın Kolları Başkanı Mine Ayyıldız’ın istifasının yönetim tarafından kabul edilmediği, CHP genel merkezine de henüz herhangi bir istifa yazısı gönderilmediği” açıklaması yapmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Recai Başkan, seçildikten 2,5 yıl sonra yardımcı atadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir